قبل از هر چیزی سالن پرورش مرغ باید از نظر تجهیزات گرمایشی، سرمایشی ، تهویه و بهداشت کاملا بهینه شده باشد تا محیط پرورشی به محل مناسبی برای آرامش و رفاه جوجه های یکروزه تبدیل شود. ضد عفونی کردن کف بستر و آماده سازی کف بستر با پوشال های مقوایی، خاک چوب، سبوس برنج و کاه، از اولیت های اساسی است که هر پرورش دهنده ای مم به رعایت آنهاست چون مکانیزیم دفاعی جوجه ها آنقدر ضعیف است که با کمترین نابسامانی و آلودگی های موجود در کف بستر به خطر می افتد. محل نگهداری جوجه ها باید طوری طراحی و عایق بندی شوند که، ورود هر پرنده، جونده و ات موذی به داخل آن نفوذ ناپذیر باشد. بهداشت و برقراری امنیت زیست محیطی از مهم ترین و اساسی ترین مراحل برای سازماندهی مزارع گوشتی است و در واقع اولین قدم برای پیشبرد مقاصد پرورشی است.




سعی کنید تراکم گله پرورشی بیش از مساحت محل نگهداری آنها نباشد ( یک فضای ۱۰۰ متری برای ۱۰۰ قطعه جوجه یکروزه کفایت می کند) در غیر این صورت بازه اقتصادی کمتری خواهد داشت و راندمان بهره‌وری از آنها کاهش می یابد.

خرید جوجه‌

نژادهای مختلفی از جوجه گوشتی وجود دارد که عبارتند از : جوجه های گوشتی راس، جوجه های گوشتی پلاس و جوجه های گوشتی کاب ، از این دسته اند.

نکاتی وجود دارد که به پرورش دهنده ها در امر خرید جوجه های گوشتی کمک می کند. به این موارد توجه کنید:

  • آنها را از مزارعی خریداری کنید که از سلامت گله اطمینان حاصل کرده اید.
  • نژادهایی را بخرید که از توان بالقوه بالاتری برخوردارند.
  • از عدم بیماری جوجه ها مطمئن باشید.
  • سعی کنید جوجه هایی را خریداری کنید که سن مشترکی دارند.

در این قسمت از مقاله تک تک مواردی که اساس کار پرورش جوجه های گوشتی است را شرح داده و مورد ارزیابی قرار می دهیم تا هر پرورش دهنده ای با اتکا به این مسائل قادر به سازماندهی امور پرورشی باشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سنگ مالون هارمونی باران دوستت دارم ومی دانم دوستم داری اما ای کاش... کانون فرهنگی هنری وارث امام حسین (ع) زبان برنامه نویسی کاتلین بهترین زبان دنیا Ericair2sbj3k Situs روز نوشته های ملی طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل کاکتوس Jagadeesh